Inschrijvingsvoorwaarden

Inschrijvingsvoorwaarden

Inschrijving geschiedt door het in deze brochure bijgesloten inschrijfformulier ingevuld op te sturen naar:

Helikon Utrecht,
Van Humboldtstraat 8,
3514 GP Utrecht

Of via onze website www.helikon-utrecht.nl. Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst. U ontvangt hiervan een bevestiging.

Studentenkorting

Speciaal voor studenten is er een gereduceerd tarief van €10 voor het bijwonen van een lezing. Voor themadagen, excursies en reizen bestaat geen gereduceerd tarief.

Wijze van betalen

Wij sturen geen acceptgirokaarten en betaling via de website is niet mogelijk! Graag zien wij het totaal door u te betalen bedrag, na onze bevestiging dat u staat ingeschreven en vóór aanvang van de eerste activiteit waarvoor u zich inschrijft, op onze bankrekening NL52 INGB 0008 4279 96 t.n.v. Helikon Utrecht bijgeschreven. N.B. Vergeet u niet bij uw betaling de nummers te vermelden van de lezingen of activiteit(en) waarvoor u zich inschrijft!

Annulering en restitutie

Bij inschrijving verplicht u zich tot het betalen van het inschrijfgeld. Annulering dient schriftelijk of per e-mail info@helikon-utrecht.nl te gebeuren. Tot 14 dagen vóór aanvang van het desbetreffende programmaonderdeel is terugbetaling mogelijk.

Reizen

Voor reizen die door Helikon georganiseerd worden gelden de ANVR voorwaarden. Reisbureaus waarmee Helikon samenwerkt hanteren deze voorwaarden.

Wanneer gaat een activiteit niet door

Een activiteit gaat alleen door bij voldoende belangstelling. Gaat een activiteit niet door vanwege een te geringe belangstelling dan krijgt u uiterlijk 10 dagen van tevoren per e-mail dan wel schriftelijk daarover bericht. Het betaalde bedrag wordt dan teruggestort.

Museumjaarkaart

Wanneer we in Nederland musea bezoeken, dan is de entreeprijs van het museum niet inbegrepen bij de prijs. U dient dus in het bezit te zijn van een museumjaarkaart of een entreebewijs.

Aansprakelijkheid

Helikon kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade aan personen en/of eigendommen, noch door vermissing van persoonlijke goederen, door welke oorzaak ook ontstaan tijdens door Helikon georganiseerde activiteiten.